Rørvifte type BRV J. L. Bruvik

BRV rørvifte er konstruert for montasje i et kanalsystem med tilslutning i ene eller begge ender.

Spør om produktet

Nedlastede filer

Symbol J. L. Bruvik
Firma profil: Produsent
Hovedkvarter: NO
Etableringsdato: 1940
Forretningsområde: Hele verden
Personale: 44
Produkter: Vifter for industri, Landbruksventilasjon
BRV 250
Legg til forespørsel
BRV 315
Legg til forespørsel
BRV 355
Legg til forespørsel
BRV 400
Legg til forespørsel
BRV 450
Legg til forespørsel
BRV 500
Legg til forespørsel
BRV 630
Legg til forespørsel
BRV 710
Legg til forespørsel
BRV 800
Legg til forespørsel
BRV 900
Legg til forespørsel
BRV 1000
Legg til forespørsel
BRV 1120
Legg til forespørsel
BRV 1250
Legg til forespørsel
BRV 1400
Legg til forespørsel
BRV 1600
Legg til forespørsel
Produktbeskrivelse

BRV viftene leveres i en "L" versjon med 1-fase regulerbare motorer og en "I" versjon som er en spesielt kraftig dimensjonert "heavy duty" vifte med 3-fase motor. Alle viftene leveres som standard med faste flenser, vifterotor i polypropylen, overflatebehandling er grunning og ett strøk dekkmaling.

BRV I remdrevet – leveres i tillegg med remdeksel og strammeplate for motor. På forespørsel kan viftene leveres med vifterotor i polyamid eller aluminium. Overflatebehandling med epoxymaling, varmforsinket, rustfri eller syrefast utførelse.

Modellutvalg

BRV rørvifte leveres som direktedrevet eller med remdrift. Standard størrelser er fra Ø315 mm til Ø1250 mm, men viften kan produseres i størrelser opp til Ø2000 mm. For hver størrelse leveres flere ulike viftepropeller og motorer slik at ønsket kombinasjon av trykk og kapasitet kan leveres.

Overflatebehandling

BRV rørvifte leveres standard i primet og lakkert utførelse. Etter ordre kan viften leveres overflatebehandlet med varmforsinking, epoxymalt eller produseres i rustfritt stål.

Propeller

Materialkvalitet i viftepropell velges ut fra bruksområde. Som standard leveres BRV rørvifte med propell i polypropylen (PP). Den kan leveres med propell i glassforsterket polyamid (PAG), glassforsterket polypropylen (PPG), aluminium (AL), eller stål for høyere temperaturbelastninger.

Motorer

BRV rørvifte leveres med 3 fase 230/400 V IECnorm motor, 50 Hz, IP 54. Motorer for andre strømarter, 2-hastighetsmotorer, tennsikre motorer, eller skipsmotorer ihh. til DNV forskrifter leveres etter ordre.

Dataprogram

J. L. Bruvik har et eget dataprogram for å velge ut viftepropell i forhold til ønsket kapasitet og mottrykk. Dataprogrammet kan også nyttes til å tilpasse propeller og motorer slik at motoreffekten utnyttes best mulig uten fare for overbelastning. Utskrifter fra dataprogrammet med kapasitet-, trykk-, effekt-, lyd- og virkningsgradsdata kan sendes på forspørsel.

Spør om produktet
Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?