Propellvifte type BPX J. L. Bruvik

BPX-viftene er velegnet som avtrekks- og innblåsings-vifter i alle typer driftsbygninger, lagerrom, butikker, kontorer og industrilokaler. Viftens utforming gir stille og stabil drift med høy virkningsgrad.

Spør om produktet

Nedlastede filer

Symbol J. L. Bruvik
Firma profil: Produsent
Hovedkvarter: NO
Etableringsdato: 1940
Forretningsområde: Hele verden
Personale: 44
Produkter: Vifter for industri, Landbruksventilasjon
BPX 315
Legg til forespørsel
BPX 350
Legg til forespørsel
BPX 400
Legg til forespørsel
BPX 450
Legg til forespørsel
BPX 500
Legg til forespørsel
BPX 634/2
Legg til forespørsel
BPX 636
Legg til forespørsel
Produktbeskrivelse

Bruksområder:

Den har et tiltalende design som passer til ethvert miljø. I størrelsene fra 315 til 630 dekker viften et kapasitetsområde fra 2200 til 14000 m3/time, frittblåsende.

Konstruksjon:

Viftepanel for størrelse 315-500 er støpt i polyurethan. Størrelse 634 og 636 har viftepanel produsert i glass-fiber- polyester. Med denne fremstillingsmetoden og materialvalget oppnås flere fordeler. Viftepanelet har fått en korrekt aerodynamisk utforming som øker virkningsgraden og reduserer lydnivået. Polyurethan gir betydelig vekt-reduksjon i forhold til tilsvarende stålvifte. Materialet har en meget lav varmeledningsevne som hindrer kondens og isdannelse. Viftepropeller i samtlige størrelser er produsert i plast (polypropylen). Motoroppheng og gitter er produsert i rustfritt stål. Materialvalget sikrer en korrosjonsfri vifte. Den glatte og jevne overflaten er lett å holde ren, noe som er fordelaktig med hensyn til hygiene og evt. desinfisering.

Motorene:

Motorene har koblingsboks i bakkant for enkel tilkobling. Motorene er dimensjonert etter viftens kapasitetsområde for å sikre høyest mulig spesifikk ytelse (m3kWt) samt med nødvendig sikkerhet mot overbelastning under ugunstige driftsforhold. Byggemålene er etter IEC norm og beskyttelses graden er IP 55, dvs. støv og spyletett. Som standard leveres BPX viftene med 1 eller 3 fase regulerbar motor. Alle 1 fase motorer har innebygget termosikring. Etter ønske kan det leveres motorer i utførelse EEXe T3.

Spør om produktet
Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?