11 okt 2017 | Aeroventic
4.0
VEX4000: Design ditt eget ventilasjonssystem

Med kapasitet fra 800 til 30.000 m³/h finner du alltid en løsning som passer til ditt prosjekt!

Utallige kombinasjonsmuligheter – alltid en løsning

De mange modulene i VEX4000-serien har hver sin funksjon, men er tilpasset hverandre innbyrdes. Det betyr at du kan sette sammen ditt ventilasjonsaggregat etter dine behov og ønsker, samtidig som at ditt ferdige aggregat har samme bredde og høyde overalt. I tillegg kan du velge om aggregatet skal utføres i LEFT eller RIGHT. 

Vi har sammensatt 4 løsningsforslag (standardkonfigurasjoner) tilpasset forskjellige ventilasjonsoppgaver - les mer om disse forslagene her.

Du kan også lese mer om de enkelte modulene på www.exhausto.no/vex4000.

Levering og installasjon

Når du har satt sammen ditt VEX4000-aggregat, tilbyr EXHAUSTO to leveringsmuligheter:

 

 • Aggregat levert ferdig montert, hvor EXHAUSTO sørger for at alle modulene er koblet korrekt til hverandre og montert på bunnrammen.
 • Moduler levert separat, hvilket kan være en fordel for eksempel hvis modulene skal transporteres gjennom  en dør.

 

Derfor er VEX4000 designet med beslag så det enkelt kan samles på plassen – montering av et ventilasjonsaggregat har aldri vært enklere! 

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?