5 okt 2017 | Aeroventic
4.0
Ventistål slår seg sammen med Thermo Control

Thermo Control Gruppen er pr. september 2017 kjøpt opp av Ventistål AS. Et oppkjøp som hele bransjen profiterer på, ikke bare selskapene. Thermo Control Gruppen er en av markedets ledende leverandører av kulde- og varmeanlegg til det profesjonelle markedet i Norge. Et landsdekkende selskap med datterselskaper i Oslo, Fredrikstad, Trondheim, Bergen, Stavanger og Harstad. Gruppen importerer og representerer kjente merkevarer som Carrier, Fujitsu, Lu-Ve Contardo, Tecnair og Komfovent. Thermo Control selger og leverer til installatører, tekniske entreprenører, rørleggere og forhandlere.

I tillegg til å være ren vareleverandør har de også egen prosjektavdeling, montasjeavdeling samt serviceavdelinger med 24 timers vaktordning.

– En styrking av bransjen som helhet, sier daglig leder i Thermo Control, Arne Andresen.

To selskaper som stryker hverandre!

Norges største handelshus innen ventilasjon, kjøling, varme og aircondition slår seg sammen med en av de viktigste aktørene innenfor kjøling og kulde ved å kjøpe 51 % av aksjene. Thermo Control Gruppen er pr. september 2017 kjøpt opp av Ventistål AS. Et oppkjøp som hele bransjen profiterer på, ikke bare selskapene.

Thermo Control Gruppen er en av markedets ledende leverandører av kulde- og varmeanlegg til det profesjonelle markedet i Norge.

Et landsdekkende selskap med datterselskaper i Oslo, Fredrikstad, Trondheim, Bergen, Stavanger og Harstad. Gruppen importerer og representerer kjente merkevarer som Carrier, Fujitsu, Lu-Ve Contardo, Tecnair og Komfovent. Thermo Control selger og leverer til installatører, tekniske entreprenører, rørleggere og forhandlere.

I tillegg til å være ren vareleverandør har de også egen prosjektavdeling, montasjeavdeling samt serviceavdelinger med 24 timers vaktordning.

– En styrking av bransjen som helhet, sier daglig leder i Thermo Control, Arne Andresen.

Ventistål øker igjen …

 

Ventistål har i lang tid hatt som mål å styrke seg innen feltet kulde- og kjøleanlegg i tillegg til det sortimentet selskapet har bygget opp gjennom mange år. Ved å kjøpe seg inn i Thermo Control vil selskapet kunne tilby alt hva en VVS-entreprenør og byggherre trenger til et næringsbygg. Dette kommer i tillegg til at Ventistål også kan levere alt av varme og kjøling samt ventilasjonsanlegg til mindre bygg, hus og leiligheter.

En komplett leverandør med de rette produkter og fagfolk på plass.

Når selskapet i tillegg har avdelinger spredt fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør med hele 16 avdelinger, vil gamle og nye kunder få ytterligere nærhet til både produkter og tjenester.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?