4 jun | Aeroventic
Varmelampe regulator

frico.se

Komfortreguleringen gjør det mulig å styre en eller flere infravarmere trådløst via en app (iOS, Android) eller med medfølgende fjernkontroll. Styringen kan også gjøres manuelt på IHBD3.

IHBD3 Dimmer for varmelamper

For trådløs styring av infravarmer

IHBD3 er en komfortregulering for alle typer infravarmere uansett fabrikat. Komfortreguleringen gjør det mulig å styre en eller flere infravarmere trådløst via en app (iOS, Android) eller med medfølgende fjernkontroll. Styringen kan også gjøres manuelt på IHBD3.

Tekniske parametrer

Lengde 118 mm
Høyde 48 mm
Dybde 88 mm
Vekt 0.9 kg
Kapslingsklasse IP65

*Se katalogsidene for informasjon om betingelser

 
Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?