15 feb | Aeroventic
Vant stor serviceavtale med Bergen kommune

GK (Foto: Michael Hanisch/Wikipedia)

Bergen kommune og GK Inneklima har inngått rammeavtale for service på ventilasjon.

Rammeavtalen omfatter blant annet levering av filtre (med og uten filterskift), tjenester innen vedlikehold og reparasjon av ventilasjonsanlegg og rehabilitering eller installering av ventilasjonsanlegg.

– Estimert kontraktsverdi er på 6,5 millioner kroner i året, men vi forventer at avtalen vil føre til mersalg, forteller salgsingeniør Espen Johan Urhaug i GK Inneklima i Bergen.

Sammen med Geir Bruun har han satt sammen GKs tilbud. Avtalen omfatter bygg i alle Bergens åtte bydeler, og oppdragene vil fordeles mellom GKs serviceavdeling i Bergen og serviceavdelingen i Knarvik.

Etat for bygg og eiendom i Bergen kommune forvalter næ​rmere 1.000.000 m2 i rundt 100 skoler, 60 barnehager, sykehjem, administrasjonsbygg og idrettsanlegg. Deler av bygningsmassen er fredet og verneverdige bygg med antikvarisk verdi.

Avtalen strekker seg frem til 31. januar 2020.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?