20 sep 2017 | Aeroventic
4.5
Utvider sortimentet med konkurransedyktig trykkfordelingsboks

Lindab har sin velrenommerte MBB boks som er bransjens «Rolls-Royce» når det kommer til lyd og kapasitet for et ventilasjonsanlegg. Nå er MBC og MBE boksen utviklet for å møte konkurransen der hvor entreprenør og huseier ønsker en rimeligere løsning med et smalere bruksområde.

MBC og MBE boksene er enklere produkter som er konkurransedyktige på pris, samtidig som kapasitet og lydnivå er på linje med eller bedre enn andre produkter som tilbys på markedet fra konkurrerende virksomheter. 

"Vi ser at det stilles større og større krav til fleksibilitet i måten vi bygger på. Kontorbygg bygges slik at rom-oppsett kan endres, fra store til små kontorer, eller med møterom som kan gjøres større eller mindre etter behov. Dette stiller store krav til ventilasjonen. Vi har derfor utviklet MBC og MBE som oppfyller behovet for en del ventilasjonsoppgaver og som er enkle å justere å stille inn. Dersom behovene endrer seg i bygget og MBC og MBE ikke gir ønsket trykkregulering, kan spjeldet enkelt byttes til MBB modellen", forteller Mads Redigh Karlsen, salgsdirektør Ventilasjon hos Lindab. 

"Det nye spjeldet har et lavt støynivå uten å gå på kompromiss med kapasiteten. Dette gjør MBC velegnet til bruk i de aller fleste bygg. Vi er naturlig nok svært fornøyd med at vi har fått utviklet disse nye alternative trykkfordelingsboksene som er meget fleksible samtidig som de har en konkurransedyktig pris", avslutter Mads Redigh Karlsen. 

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Virksomheten jobber innenfor tre produktområder; Ventilasjon, byggkomponenter og byggsystemer. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, enkel montering, energieffektivitet, miljøhensyn og at de leveres med en høy servicegrad. Alt i alt gir dette økt verdiskapning for våre kunder.

I Norge har vi 9 lokale avdelinger, og disse ligger i Oslo, Drammen, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Ålesund, Trondheim, Harstad og Tromsø. Vårt hovedkontor ligger på Kalbakken i Oslo. 

For mer informasjon se www.lindab.no eller www.lindabgroup.com

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?