5 okt 2017 | Aeroventic
Rehabiliterer rådhuset på Gjøvik

GK skal levere ventilasjon og rør til rehabiliteringen av Gjøvik rådhus.

Gjøvik kommune skal bruke 225 millioner kroner på å rehabilitere rådhuset som opprinnelig sto ferdig i 1980. 

GKs kontrakter på ventilasjon og rør har en verdi på nærmere 35 millioner. GK Inneklima skal levere 9 ventilasjonssystemer som skal håndtere til sammen 124.000 m3/h luft. Ventilasjonsentreprisen er på nærmere 12 millioner, mens GK Rørs kontrakt er på 23 millioner. 

– Vi er meget fornøyd med å ha vunnet kontrakten da Industribygg og Gjøvik Kommune er blant våre største og viktigste kunder når det gjelder drift og vedlikehold, sier avdelingsleder Jan Olav Antonsen i GK Inneklima, og fortsetter: 

– Det at GK Inneklima og GK Rør ​sammen vinner kontrakter for 35 MNOK i et prosjekt oppleves som et stort og viktig oppdrag på Gjøvik, og det sikrer GK oppdrag i rådhuset i mange år framover. 

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?