25 sep 2017 | Aeroventic
Pressemelding, oppdatering etter BRANNEN hos NOVEMA på Flå

I perioden fra 7. april 2017 da vår fabrikk på Flå brant, og frem til nå, har mye av vår tid gått med til å sikre at vi raskest mulig har kommet tilbake med full produksjon. Se pressemelding her.

Som tidligere informert er hele vår produksjonslinje erstatte med nye maskiner og vi har vært i 80 % drift siden sommerferien. De ansatte på Flå har satt deler av sin ferie til side for å sikre at de av våre kunder som valgte å la sine ordrer stå hos oss, nå har mottatt dette til ny avtalt tid. Dette har også medført at vi har kunnet ta inn nye ordrer til norske prosjekter. Hver og en av dere fortjener en stor takk for lojaliteten dere viser oss. Volum er også erstattet med VEX4000 som produseres ved vår fabrikk i Danmark.

I denne perioden har vi benyttet en sidebygning på 1500 m² til produksjonslinje. Denne, i kombinasjon med de to hallene som raskt ble sanert og pusset opp samt innleie av telt, har gjort at vi rimelig raskt kom tilbake på et 50 %-produksjonsnivå. Nå er vi altså tilbake på 80 %.

Les hele Pressemelding her

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?