10 okt 2017 | Aeroventic
OLE JØRGEN VEIBY BLIR NY SJEF FOR THEODOR QVILLER AS

Fagdirektør Kulde i GK Inneklima, Ole Jørgen Veiby (57), blir ny administrerende direktør for Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS.

Veiby har solid kompetanse innen kulde og varmepumpefaget og lang erfaring med klimakjøling og ventilasjon. Han kom til GK fra stilling som prosjektdirektør i ICA Norge, og har siden 2009 vært fagdirektør for Kulde i GK Inneklima.  

– Jeg gleder meg til å bidra i den videre utviklingen av Qviller og GK Inneklima sin styrkede kuldesatsning. Muligheten er mange - kulde er et vekstområde for GK - og utfasing av oljefyrer og HFK kuldemedier er bare en av mange markedsmuligheter som vi bør kunne ta en større andel av, sier Veiby.

– Vi har et stort uutnyttet markedspotensial innen kulde og energi, og vi skal nå starte arbeidet med å finne ut hvordan vi best utnytter synergier mellom våre tre fag, ventilasjon, byggautomasjon og kulde - og Qvillers kompetanse innen klimaprodukter. Jeg er derfor meget glad for at Ole Jørgen har påtatt seg rollen som sjef for Qviller. Jeg har stor tro på at dette vil gi den kraft og det fokus som vi nå trenger for å skape en felles slagkraftig kulde- og energisatsning i selskapet, i tett samarbeid med kulde-avdelingene i regionene, sier styreleder i Qviller og administrerende direktør i GK Inneklima, Kim Robert Lisø.

Veiby fortsetter i tillegg som fagdirektør for Kulde i GK Inneklima. Han tiltrer stillingen 1. november.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?