26 sep 2017 | Aeroventic
4.5
Nytt fjerning- og gjenvinningsoppdrag offshore for AF Gruppen

AF Gruppen ASA (AFG) har mottatt melding om at ConocoPhillips (UK) Limited vil inngå en rammeavtale for fremtidig fjerning og gjenvinning av opptil 7 plattformer i den sørlige Nordsjøen.

Rammeavtalen omfatter prosjektering, forberedende arbeider, fjerning og gjenvinning (EPRD) av opptil 7 satellittplattformer med en total vekt på ca. 10 000 tonn i løpet av de neste 10 årene.
 
– AF Gruppen har omfattende erfaring med offshore-EPRD prosjekter, og denne avtalen passer godt med vår kapasitet og kompetanse. Vi gleder oss over tilliten ConocoPhillips (UK) viser oss, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?