30 jun 2017 | Aeroventic
Ny stor rørkontrakt

GK skal levere alt av sanitær, sprinkling og varme til 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk.

Vollebekk ligger mellom Risløkka og Lunden hageby i bydel Bjerke, og har i mange år vært kjent som et industriområde. Nå skal dette endres, med et stort byutviklingsprosjekt hvor store deler av området skal bygges opp helt på nytt.

OBOS nye storsatsning omfatter ca. 800 leiligheter og noe næring. Veidekke Entreprenør har fått avtalen med å bygge de første fire boligblokkene og har engasjert GK til å levere alt av det rørtekniske. Dvs. sanitæranlegg på kjøkken og bad, vannbårne varmesystemer og sprinkling i leiligheter og fellesareal – inklusive garasje. Totalt har avtalen en estimert verdi på 125 mill. kr for GK.

- Vi er glade for muligheten vi har fått til å levere et godt teknisk anlegg i et stort og viktig prosjekt, sier Ole Gustav Rontén som er markedssjef i GK Rør. Vi har samarbeidet godt med Veidekke i årevis og er trygge på at det skal gå bra denne gangen også.

Prosjektet skal bygges i etapper og det forventes produksjon i ca. fem år fremover.

- Vi er godt fornøyd med å ha kommet til enighet med GK Rør om dette, sier anleggsleder Caroline Karlsen Klæth i Veidekke. Å få til effektiv produksjon av det rørtekniske er selvfølgelig viktig i et så stort prosjekt. Vi føler GK forstår oss godt på dette punktet.  

Første innflytting er planlagt 2. halvår i 2019.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?