18 jun | Aeroventic
Ny inneklimasentral EcoNordic - En milepæl for Flexit

flexit.no

Nå tilbyr Flexit mer enn ren og frisk luft. Flexit lanserer ny inneklimasentral med integrert ventilasjon, tappevann og varme.

Den nye inneklimasentralen EcoNordic er tilpasset fremtiden. Et moderne hus bygget i dag har mye mindre energibehov til oppvarming sammenlignet med et hus bygd på 70-tallet. Fremtidens boliger vil bruke enda mindre energi til varme og god ventilasjon blir viktigere i boliger som blir tettere. Samtidig øker forbruket av varmtvann til dusjing og andre formål i boligen.

Inneklimasentral EcoNordic integrerer ventilasjon, tappevann og varme. Løsningen inneholder ny teknologi og har sterke unike produktfordeler. 

«Å tilby nye løsninger som dekker behov for varmt tappevann og oppvarming i tillegg til ventilasjon i boliger er et stort og viktig steg for Flexit. Vi ønsker å tilby en komplett løsning som gir et bedre inneklima og som er godt rustet for å møte framtidens strenge krav til miljø og energibruk i nye boliger. Det blir spennende å se hvordan markedet vil ta imot produktet. Foreløpige tilbakemeldinger virker lovende, så vi tror at dette vil slå an.» sier administrerende direktør Knut Skogstad.

Les mer om inneklimasentral EcoNordic her >>

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?