10 aug 2017 | Aeroventic
5.0
Ny administrerende direktør for GK Rör AB

Conny Dyrenäs er ansatt som ny administrerende direktør for GK Rör AB i Sverige.

​Dyrenäs tiltrer som administrerende direktør for den svenske rørsatsningen til GK 14. august i sammenheng med at Sören Samuelsson trapper ned.

Han har bred erfaring fra flere selskap i installasjonsbransjen i Sverige, og kommer nå fra stillingen som direktør i Onninen Sweden AB.

– Conny Dyrenäs kombinerer lang erfaring og sterke resultater med mye energi og visjoner for fremtiden. Det gjør han til et utmerket valg som ny administrerende direktør. Sammen med en sterk og erfaren ledergruppe, ligger alt til rette for at Conny og GK Rör skal styrke sin posisjon ytterligere gjennom utvikling og tilvekst, både organisk og gjennom ytterligere oppkjøp, sier styreleder Göran Krawe i GK Rör AB.

Dyrenäs ønsker å fokusere på å gjøre GK Rör AB til et større, riksdekkende selskap.

– Sammen med styret vil jeg fortsette arbeidet med å styrke selskapet og fokusere på å gjøre GK Rör AB til både kundenes og medarbeideres førstevalg, sier Dyrenäs.

Sören Samuellson fortsetter i GK Rör AB som rådgiver for ledergruppen. 

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?