21 mai 2017 | Aeroventic
5.0
Modernisering av sentralvarmeanlegg for gartneri

ITEK er tildelt kontrakt for modernisering av sentralvarmeanlegget til Kristiansand Kommune sitt Gartneri på Oddernes. Anlegget sørger for varme til totalt 6 drivhus slik at plantene får ideelle vekstforhold og er klare til å pryde bl.a. kommunens parkanlegg om sommeren. ITEK skal erstatte eksisterende oljekjeler med nye energieffektive varmepumper, levere topp moderne styresystem, samt oppgradere eksisterende fyrhus. Kontrakten har en verdi på nesten 2.7 millioner kroner og er planlagt overlevert før jul. Vi gleder oss til nok et spennende energieffektiviseringsprosjekt!

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?