8 nov 2017 | Aeroventic
4.0
Kjenner du EXcon Portal for VEX4000

Visste du at det er mulighet for å koble flere EXcon-systemer sammen, slik at du kan overvåke dem fra en felles betjeningsplattform?

EXcon Portal gir mulighet for å regulere og overvåke opptil 5 stk. EXcon-systemer fra en felles betjeningsplattform.

De 5 EXcon-systemene (EXcon Master 1-5) kobles sammen i en DHCP-ruter som igjen kobles til en PC. Fra PC-en kan du regulere og overvåke de 5 ventilasjonsanleggene som vist her.

Som standard leveres EXcon Master med 5 lisensfrie IP-adresser. På den måten er det mulig å koble til opptil 5 stk. EXcon-systemer til en felles betjeningsplattform. 

Det gir den bygningsansvarlige overblikk over bygningens ventilasjonsanlegg uten nødvendigvis å skulle se til dem fysisk.

Les mer EXcon Automatikk her.

 

Mer enn 5 systemer

Har du behov for å overvåke flere enn 5 systemer kan du få flere lisenser ved hjelp av en lisensgenerator. Lisensgeneratoren kan kjøpes hos EXHAUSTO, kontakt oss på tlf. 63 87 07 70.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?