11 aug 2017 | Aeroventic
Inngikk ny rammeavtale med Undervisningsbygg

GK Inneklima har inngått en ny rammeavtale med Undervisningsbygg i Oslo for service, vedlikehold og oppgraderinger av SD-anlegg.

GK Byggautomasjon skal blant annet ta seg av kontroll, service og vedlikehold av eksisterende SD-anlegg i skolebygg i Oslo. Avtalen innebærer også nødvendige oppgraderinger,rehabilitering av anlegg og akutte utbedringsarbeider. 

Arbeidene kan i flere tilfeller bli krevende og utfordrende med tanke på at så nært som alle oppdragene skal utføres mens skolen er i drift. 

Rammeavtalen vi ha en varighet på to år fra kontraktsinngåelse, med opsjon for Undervisningsbygg på forlengelse i ett + ett år med de opprinnelige avtalevilkårene.

GK Byggautomasjons avdeling i Oslo vil betjene alle oppdrag fra Undervisningsbygg i denne avtalen.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?