14 nov 2017 | Aeroventic
4.0
Güntner: Andrea Belloni ny salgsdirektør for Vest-Europa

Andrea Belloni er ny salgsdirektør for Vest-Europa. Han overtar dermed stillingen etter Miguel Garrido, som bytter til en stilling innenfor virksomheten i USA. Salgsområdet Vest-Europa blir stadig viktigere etter som økonomien tar seg merkbart opp med økende investeringer.

Andrea Belloni har siden 2015 vært ansvarlig hos Güntner for området Energy & Process Cooling (EPC) på globalt plan, og kommer fortsatt til å lede dette området. Han fortsetter også i rollen som salgsdirektør for Fjerne østen.

Om Günter

Güntner GmbH & Co. KG har hovedkontor i Fürstenfeldbruck i Tyskland, og er en verdensledende produsent av komponenter for kjøle- og klimateknologi. Med cirka 3000 medarbeidere over hele verden og produksjonsanlegg i Tyskland, Ungarn, Romania, Indonesia, Mexico, Brasil og Russland er firmaet til stede for sine samarbeidspartnere på alle markeder. Tiår med erfaring innen bransjen samt konsekvent integrering av nyeste teknologier og forskningsresultater sikrer at Günter holder et høyt kvalitetsnivå. Til vår kundekrets hører blant annet den internasjonale bil-, næringsmiddel-, farma- og datamaskinbransjen samt en lang rekke offentlige institusjoner.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?