25 okt 2017 | Aeroventic
4.7
GRJOTHEIM BLIR NY DISTRIKTSSJEF I GK RØR

GK Rør har rekruttert bransjeprofilen Erland F. Grjotheim til ny distriktssjef for Oslo.

Grjotheim (56) kommer fra stillingen som avdelingsleder for Faglig ressurssenter – teknisk seksjon i Statsbygg. Han er utdannet sivilingeniør ved North Dakota State University og har tidligere jobbet som teknisk sjef for Nordiske varme og sanitær, og som regionsjef i rådgivingsselskapet Theorells. 

I GK Rør skal Grjotheim fungere som distriktssjef og blir sittende i Miljøhuset GK på Ryen i Oslo. 

– Erland blir en kjempetilvekst til organisasjonen, og tar med seg verdifull erfaring og kompetanse som vi må sørge for å benytte oss av. GK Rør er involvert i noen av landets mest komplekse prosjekter, og da må vi også rekruttere de aller beste ressursene som forstår kompleksiteten i moderne bygg, sier Torsten Pedersen i GK Rør AS. 

Selv sier Grjotheim at han ser frem til å være tilbake på entreprenørsiden av bordet. 

– GK Rør har utviklet seg voldsomt de siste årene og har blitt en betydelig aktør i markedet. Jeg ser spesielt store muligheter og fordeler i det tverrfaglige samarbeidet med de øvrige fagene i GK Gruppen, poengterer Grjotheim.  

I 2016 ble Grjotheim valgt inn som styreleder i VVS-foreningen, et verv han fortsetter i også etter overgangen til GK Rør AS. 

Grjotheim vil tiltre stillingen 15. januar. 

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?