21 mai 2017 | Aeroventic
4.0
GK leverer alt av teknikk til Mjøstårnet

Blir verdens høyeste trebygg

GK skal levere elektro, rør, ventilasjon, byggautomasjon og kulde til verdens høyeste bygg i tre i Brumunddal.

Bygget, som skal telle 18 etasjer og trone 80 meter over Mjøsas strandkant, skal romme blant annet 27 leiligheter, kommunalt badeanlegg, treningssenter over to etasjer, fem etasjer med kontorer og fire etasjer med hotellrom.

GK skal levere alle tekniske fag, hvor elektrokontrakten er inngått med GK Elektros datterselskap El-installasjon Lillehammer AS.

Totalt areal for bygget blir 15.000 m2. Energiambisjonen for selve bygget er satt til klasse A, med noe lavere ambisjon for badeanlegget. Byggestart er våren 2017, og prosjektet skal stå ferdig i 2019.

Ventilasjonsløsningene i tilfelle brann er særlig krevende. Spesielle krav til rørgjennomføringer, branntetting og avstand til trevirke påvirker det totale tekniske systemet og koordineringene mellom de ulike fagene.

Det er eiendomsutvikler Arthur Buchardt som står bak prosjektet, og et sentralt punkt har vært å involvere lokale leverandører med blant annet trevirke fra Moelven. GK, med sine avdelinger i Mjøs-regionen, ble dermed et naturlig valg.

Hovedentreprenør for Mjøstårnet er HENT. GKs totale kontraktsverdi er på nærmere 71 millioner kroner.

http://www.gk.no

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?