27 des | Aeroventic
GK Elektro søker administrerende direktør

GK

Vi søker nå en administrerende direktør til å lede og videreutvikle selskapet frem mot det langsiktige målet om å bli Norges ledende elektroentreprenør.

GK Elektro har siden etableringen i 2014 vokst raskt. På drøye tre år har selskapet vokst til å bli en av Norges fem største bedrifter innen elektrofaget.

Vi søker nå en administrerende direktør til å lede og videreutvikle selskapet frem mot det langsiktige målet om å bli Norges ledende elektroentreprenør. Vi ser etter deg med solid ledererfaring fra tekniske miljøer og prosjekttunge virksomheter. Du er strategisk sterk, har erfaring med endringsledelse og vekst, og er en god relasjonsbygger internt og eksternt.

Den riktige kandidaten har svært sterk sterk kommersiell og kontraktuell forståelse, stor gjennomføringskraft, og motiveres av å videreutvikle et selskap i vekst.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Christian Albertsen tlf. 932 92 243. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?