11 sep 2017 | Aeroventic
4.5
GK bidrar i ny klimabok

Sammen med Erna og Siv er GKs Kim Robert Lisø intervjuet i ny bok om klimautfordringene.

Den nye boka «Folkets klimadugnad – med råd og tips til deg som vil bidra», inneholder intervjuer med en rekke ledende profiler i norsk samfunnsdebatt.

Hensikten er å sette lys på hva alle kan bidra med for å påvirke klimaendringene. Både privatpersoner og virksomheter. Forlaget ønsker å vise at det er mange som er i gang med å gi sine bidrag, unge og gamle, vanlige folk, forskere, politikere og næringslivsledere.

Erna Solberg og partilederne forteller også hvordan de tenker og hva de arbeider for. Og, du møter gründere som tar i bruk ny teknologi for å hjelpe oss til effektiv gjenbruk og miljøvennlige delingstjenester. Råd og tips til alle som ønsker å bidra er også en sentral del av boka.

GK er representert gjennom et portrett av administrerende direktør Kim Robert Lisø. Han slår fast at byggenæringen er avgjørende for utviklingen av et bærekraftig samfunn.

– GK er opptatt av bærekraftige løsninger i alle beslutningsledd. Som Skandinavias ledende tekniske totalentreprenør og serviceleverandør har vi et spesielt fokus på energi og klima.

Boka er utgitt på Dinamo Forlag.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?