14 jun 2017 | Aeroventic
Frico ekspanderer og søker teknisk inneselger.

Vi trenger å forsterke laget med nok en medarbeider for å ivareta våre kunder på en best mulig måte. 2016 ble vårt beste år så langt, og de kommende årene lanserer vi mange nye produkter.

Vi trenger deg som kan bidra til å ivareta og utvikle vår målsetning om å være blant de aller beste leverandører på god teknisk veiledning, rask og nøyaktig oppfølgning av kunden og forsterke vår posisjon som den ledende leverandør.

Du må trives med til tider meget hektiske dager, jobbe strukturert og ha et utpreget godt humør og positiv innstilling til å løse oppgaver til det beste for våre kunder.

I jobben trenger du erfaring som elektriker med gruppe L og noen års praktisk erfaring med montering. Har du erfaring som saksbehandler eller fra grossist er det en fordel, men ikke et krav.

Arbeidsoppgavene består hovedsakelig av å veilede kundene med produktvalg,

installasjonsrådgivning og utarbeidelse av tilbud. Andre oppgaver er ordre- og reklamasjonsbehandling samt oppdatering av produktdatabaser og manualer.

Vi har nylig flyttet til trivelige kontorer i Brynsveien 12 ved Bryn i Oslo.                                    

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?