12 jul | Aeroventic
FORENKLING AV VIFTE INSTALLASJONER OFFSHORE, POSITIV TILBAKEMELDING PÅ PATENT SØKNAD

covent.no

Covent har en «Pending Patent» hos patentbyrået, og har mottatt positiv tilbakemelding på en mulig godkjenning av patentet.

Ideen er en forenkling for service og vedlikehold på vifter innstallert i ventilasjons aggregater. Tidligere må en bruke mye tid og ofte være minst 2 mann for å kunne løsne viften for uttrekk ved service og vedlikehold. Med den nye patentsøkte løsningen, vil en enkelt kunne trekke ut viften uten bruk av verktøy, det som gjerne tok hele dagen før, gjøres nå på minutter.

Løsningen skal benyttet på alle fremtidige leveranser offshore, både på nye prosjekt, men og for eksisterende V&M prosjekter. Covent har og laget eget ombyggingssett til eksisterende vifter, der den patentsøkte løsningen kan benyttes.

Utenom besparelsen i tid og kostnad, vil denne løsningen og spare personell for vanskelige arbeids stillinger og oppgaver, og bidra til et betydelig enklere og bedre HMS miljø.

Kontakt Covent for mer informasjon om løsningen.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?