4 jan | Aeroventic
4.5
Entek blir til GK Inneklima

GK

Entek AS i Harstad fusjoneres inn i GK Inneklima AS.

Inneklimabedriften Entek AS i Harstad ble høsten 2017 kjøpt opp av GK Inneklima AS. Fra og med 2. januar fusjoneres bedriften inn i GK Inneklima og blir et fullverdig avdelingskontor.

De åtte ansatte i Entek blir med inn i GK Inneklima, og skal samlokaliseres med GKs øvrige ansatte i Harstad i Enteks lokaler på Seljestad.

Entek har vært Nord-Norges totalleverandør av VVS-tjenester helt siden 1985. Nå overtar GK Inneklima det solide selskapet for å styrke sin strategiske satsning på ett av Nord-Norges mest folkerike områder, Narvik-Ofoten-Harstad-Vesterålen-Lofoten. 

– Vi skal være landsdelens ledende fagmiljø for energieffektive inneklimaløsninger, og med kompetansen og kapasiteten i Harstad styrker vi vår posisjon i regionen, sier regionsdirektør i GK Inneklima, Børge Lund.

I Harstad ser man store muligheter for å kunne løse enda flere oppgaver for både eksisterende og nye kunder.

– En stor del av Enteks tillit i markedet skyldes vår leveringsevne, erfaring og bredde. Jeg er overbevist om at vi i GK vil bidra til å ytterligere styrke denne posisjonen, og at vi gjennom tverrfaglig samarbeid med GK Rør og GK Elektro vil være et naturlig førstevalg som totalteknisk leverandør, sier avdelingsleder i GK Inneklima i Harstad, Marvin Christensen.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?