2 nov 2017 | Aeroventic
4.0
EL-INSTALLASJON LILLEHAMMER BLIR GK ELEKTRO

Elektroentreprenøren El-installasjon på Lillehammer endrer navn til GK Elektro Lillehammer.

El-installasjon Lillehammer AS ble i februar 2017 kjøpt opp av GK Elektro AS. Nå skal Lillehammer-bedriften integreres i GK Elektro, og fra 1. november vil selskapet hete GK Elektro Lillehammer.

El-Installasjon Lillehammer AS ble etablert i 2001. Markedet for El-Installasjon Lillehammer AS med sine 38 ansatte, har siden etableringen i 2001 utviklet seg gradvis med hovedvekten på markedsområder som service og entreprise.

EL-INSTALLASJON LILLEHAMMER BLIR GK ELEKTRO - 1

Bjørner Skogvang blir avdelingsleder for GK Elektro Lillehammer.

– Det stilles store krav til forretningsdrift i dag, og vi ser frem til å dra nytte av å være i et større system som en del av GK Elektro AS. Vi føler at dette er riktig tidspunkt for oss å ta dette steget nå, og vi gleder oss til å fortsette driften som GK Elektro, sier avdelingsleder Bjørner Skogvang.

GK Elektro er en del av GK Gruppen, Skandinavias ledende tekniske entreprenør med over 3000 ansatte i Norge Sverige og Danmark. Ved siden av avdelingen på Lillehammer, er GK Elektro etablert med avdelinger på Hamar, Moss, Oslo, Trondheim, Bergen, Asker, Romerike, Kongsvinger og i Tromsø.

– El-installasjon Lillehammer har en stabil arbeidsstokk, solid administrasjon og ledelse, sterk faglig tyngde og lokal forankring. Dette er viktig for oss og vi ser frem til å få de integrert i GK Elektro i større grad, sier leder for virksomhetsutvikling Jan Erlend Innselset i GK Elektro AS.

GK er i dag en betydelig arbeidsgiver på Lillehammer med 150 ansatte, og tilbyr tjenester innen blant annet ventilasjon, elektro og rør.

El-installasjons kunder vil kunne forholde seg til sine kjente kontaktpunkter, og GK Elektro Lillehammer fortsetter i lokalene i Industrigata 31B.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?