29 jun 2017 | Aeroventic
4.0

Økt fokus på inneklima og energisparing gjør at Flexit har utvidet fabrikken i Töcksfors. Nye produktlanseringer og en økt tilstedeværelse i det svenske markedet har skapt behov for større produksjonslokaler og flere ansatte. Fabrikken på 8000 kvadratmeter ble ferdigstilt i 2012. Nå har ytterligere 2400 kvadratmeter, pluss kontorlokaler med plass til 28 ansatte, blitt innviet av den svenske Innovasjon- og næringsminister Mikael Damberg.

På onsdag forrige uke innviet Flexit nye 2400 kvadratmeter på fabrikken og 28 nye kontorplasser. Dette er en investering på 32 millioner kroner. Den svenske ministeren Mikael Damberg klippet båndet og det ble servert kake til mer enn 100 personer som deltok på markeringen.

 De nye lokalene til Flexit ble innviet av den svenske Innovasjon- og næringsminister Mikael Damberg - 1

Fra venstre: Knut Skogstad (Adm.dir Flexit), Mikael Damberg (Innovasjon- og næringsminister) og Ulf Jonsson( Platschef  Flexit).

Flexit presenterte også en av de nye produktene som vil bli produsert i de nye lokalene.

Flexit Eco Nordic er et nytt produkt som kombinerer ventilasjon, varme og varmtvann. Et fremtidsrettet produkt med fokus på lav energibruk.

Boliger blir stadig tettere og bedre isolert, og produktet er utviklet for at varmen skal gjenbrukes til oppvarming av boligen og til oppvarming av varmtvann.

Produktet er modulbasert for enkel håndtering og installasjon. Det har roterende varmevekslere og er  spesielt utviklet for det nordiske klimaet. Produktet har naturlig kjølemedium, CO2, er energieffektivt, miljøvennlig og gir et godt inneklima.

De nye lokalene til Flexit ble innviet av den svenske Innovasjon- og næringsminister Mikael Damberg - 2

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?