5 okt | Aeroventic
Covent: GODE PRODUKTER FOR SVØMMEHALL

covent.no

– Våre svømmehallaggregat er spesialbygget for formålet, og gir både god ventilasjon, god avfukting og lavt energiforbruk, sier Johan Jakobsen, salgssjef hos Covent.

Covent har mer enn 20 års erfaring med aggregater offshore, og den kompetansen har de hatt stor nytte av når aggregat til svømmehaller er utviklet.

Aggregatet er bygget opp med epoxylakkerte deler både innvendig og utvendig. Alle komponenter innvendig er beskyttet mot den korrosive avtrekksluften, og beregnet for lang levetid. Filterrammer er laget i syrefaste materialer, da epoxylakk lett kan ripes opp i forbindelse med alle filterskift som skal utføres gjennom levetiden.

– Dimensjoner og størrelser, både på luftmengder og avfukting, blir tilpasset til hvert behov og hver svømmehall. Det er viktig for å oppnå best mulig energibesparelse samt best mulig luftkvalitet i svømmehallen, sier Jakobsen.

Svømmehaller inneholder stor mengde fuktighet, noe som kan skade selve bygget og materialene, om den ikke blir fjernet. Det kreves derfor gode avfuktingsprodukter for å ta vare på byggverket.

– Vår kompetanse og forståelsen av å ta vare på den store energimengden som ligger i en svømmehall gir store energibesparelser. Denne ernergien kan vi utnytte til oppvarming av bassengvann eller forbruksvann til dusjanlegg, sier Jakobsen.

Ved nattdrift, eller ved liten aktivitet i bassenget, kan en ofte kjøre anlegget med stor omluftsmengde, og mindre friskluft. Tilsvarende når aktiviteten i bassenget øker, og friskluft behovet øker, så går anlegget automatisk over i ny driftsform.

– Vi har fagfolk her på fabrikken for alle oppgaver innen styring, kommunikasjon og system. Det gir våre kunder en trygghet for service og oppfølging, sier Jakobsen.

Covent: GODE PRODUKTER FOR SVØMMEHALL - 1

 

 

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?