12 feb | Aeroventic
Bestod fagprøven i eget hus

GK

Denne uken gjennomførte tre lærlinger i GK Elektro for første gang fagprøver i unike lokaler i Miljøhuset GK på Ryen.

Andreas Fosskaug Sørensen, Norbert Smieinski og Ruben Stenbo Nicolaysen var først ut av et kull på 15 som skal avlegge sine fagprøver i det tidligere lageret ved Miljøhuset GK, hvor det er satt opp fasiliteter man tidligere har leid eksternt. I følge opplæringskontoret i Oslo er GK alene i hovedstaden om å disponere slike lokaler selv.

Selve fagprøven ble påbegynt mandag morgen, og ble levert og vurdert fredag. De tre lærlingene fikk forberede seg noen dager i forkant. Planen er at tre nye lærlinger skal gjennomføre fagprøven i de samme lokalene hver 14. dag.

Oppgavene som lærlingene gjennomførte er utformet av lærlingansvarlig Morten Paulsen i GK Elektro. De tre fikk tre forskjellige oppgaver, som ble godkjent av og vurdert av eksterne sensorer underveis og ved innlevering.

- Vi har vektlagt at prøvestasjonene og resten av lokalet skal være tilrettelagt for kurs og opplæring både i GK Elektro og andre fag i GK, som kulde- og byggautomasjon, sier sjef for Virksomhetsutvikling i GK Elektro, Jan Erlend Innselset.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?