12 jun 2017 | Aeroventic
5.0
Åpner nye lokaler i Grenland

Blir et nytt sterkt tverrfaglig kompetansemiljø for teknikk i bygg

I en tid hvor mange bedrifter flytter mot Vestfold, velger GK å utvide sin virksomhet i Grenlandsområdet. Sentrale aktører i næringslivet i Grenlandsområdet vil delta på åpningen. GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner, og nå utvider og samlokaliserer de i nyrenoverte lokaler i Skien. De nye lokalene bruker hele 60 % mindre energi, det vil si hele 136 000 kWh mindre i året enn før renoveringen. Det tilsvarer forbruket til en gjennomsnittlig barnehage.

Ordfører Hedda Foss Five i Skien kommune foretar den offisielle åpningen i GKs nye lokaler i Porsgrunnsvegen 188 på Neset. Det er 75 ansatte som får sitt nye arbeidssted i Skien, og de nye kontorene skal være et utstillingsvindu for hvordan moderne kontorer kan se ut og hvordan disse skal teknisk driftes. Trivsel og energieffektive løsninger var hovedfokuset da vi skulle renovere våre nye lokaler, vi ville også vise at dette kunne oppnås med lave investeringer – sier Magnar Blom, Distriktssjef i GK Inneklima AS.

Kundene til GK har vært klare i tilbakemeldingen, de ønsker tverrfaglig teknisk kompetanse og lokal tilhørighet. GK har vært i Grenland siden 1967, og er mest kjent som inneklimaleverandør. I fjor ble Grenland rør AS en del av GK. Samlokaliseringen er gjort med kunde i fokus, og vi har svart opp en forventning om at vi kan ta hånd om hele det tekniske anlegget i et bygg – sier Magnar Blom.

De nye lokalene bruker hele 136 000 kWh mindre i året, og det er en kombinasjon av toppmoderne tekniske ventilasjonsløsninger, nye vinduer og etter isolering som har gitt denne besparelsen. I en tid hvor energi effektivisering er i fokus, er vi svært godt fornøyd med å kunne spare så mye strøm. Besparelsen er på over 60 %.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?