11 okt | Aeroventic
Airmaster: Sees vi på VVS-dagene?

airmaster-as.no/

Airmaster stiller ut på stand nr. D01-01, og vi har med ett av våre desentrale ventilasjonsanlegg i mellomstørrelse - AM 500, samt en kjølemodul som passer til denne. I tillegg demonstrerer vi vårt online styringssystem, Airlinq Online. Vi introduserer også 3D BIM-objekter i Autodesk Revit-format, slik at det blir enklere for deg å bruke Airmasters ventilasjonsanlegg i designfasen.

IoT-plattform

I tillegg demonstrerer vi vårt online styringssystem, Airlinq Online. Men denne IoT-plattformen får du alle fordelene med desentralisert ventilasjon – kombinert med fordelene ved å samle styring og overvåking. Airlinq Online ligger i skyen og kan nås fra en vanlig nettleser.

3D BIM-objekter

Vi introduserer også 3D BIM-objekter i Autodesk Revit-format, slik at det blir enklere for deg å bruke Airmasters ventilasjonsanlegg i designfasen. For øyeblikket er det 37 anleggsversjoner tilgjengelig, og flere kommer. 3D BIM-objektene inneholder spesifikke opplysninger om anleggene. Disse vil være tilgjengelige i planleggingsforløpet. Det dreier seg blant annet om anleggets nominelle luftmengder, ytre dimensjoner, vekt, strømforbruk, varmeflater osv. 

Det er intelligente modeller hvor du med ett klikk kan tegne ventilasjonskanaler fra anlegget i riktig dimensjon og med korrekt klassifisering av tilkoblingene, slik at det skilles mellom tilluft og fraluft.

3D BIM-objektene kan snart lastes ned gratis i Autodesk Revit-format fra vår nettside: www.airmaster-as.no/download/BIM.

Design og integrasjon

Vi har også flere integrasjons- og designmuligheter å fortelle om.

Airmasters vegghengte ventilasjonsanleggene er utviklet for å ha innblåsing rett under taket og utnytte «coanda-effekten» for optimal luftfordeling i rommet. Her er det mulighet for å montere opp til 2/3 av anlegget i taket, eller bare installere hele anlegget under taket.

I tillegg er det også mulig å bruke Airmaster-anlegget over et ventilasjonstak, der innblåsing skjer over taket. Luften vil så sive ned gjennom ventilasjonstaket og fordeles jevnt i rommet.

Håper vi sees på VVS-dagene, ellers kan du alltid kontakte oss på info@airmaster-as.no eller 990 80 444.

Med vennlig hilsen

Airmaster Norge AS

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?