17 jun 2017 | Aeroventic
4.0

AF seiler inn på femteplass av Norges mest attraktive arbeidsgivere blant ingeniørstudentene, og for første gang er et selskap fra bygg- og anleggsbransjen representert blant de ti beste.

Karrierebarometeret er en vitenskapelig basert undersøkelse som måler attraktiviteten og kjennskapen til Norges ledende arbeidsgivere.

Undersøkelsen er blant mange anerkjent som den ledende målingen hva gjelder kvalitet på måleverktøyet og målemetode, og undersøkelsen utformet i Norge og spesifikt for norske forhold.Årets undersøkelse viser at AF Gruppen har gjort et solid byks. Fra 14. plass i fjor, er AF nå en av de fem mest attraktive arbeidsgiverne i Norge blant ingeniørstudentene.
Det er også første gang et selskap fra bygg- og anleggsbransjen er representert blant topp ti.

Ambisiøse mål
De neste fire årene forventer AF å̊ rekruttere inn 2000 flere ansatte. En del av disse vil komme gjennom oppkjøp, mens brorparten skal rekrutteres. AF har som mål å være den foretrukne arbeidsgiveren i entreprenørbransjen blant ingeniørstudentene.

– Det er ganske ambisiøst, og derfor er det spesielt gledelig at flere har fått øynene opp for selskapet vårt og hvordan de her kan få lov til å sette spor i verdens mest spennende bransje, sier konserndirektør for Personal og organisasjon, Bård Konrad Frydenlund.

Selv om bransjen som helhet har bedret omdømmet og opplever bedre resultater i undersøkelsen gjennom de siste årene, har AF Gruppen hele tiden har klart å holde avstand til konkurrentene bak, og holdt på posisjonen som mest attraktiv i bransjen.

- Det er gledelig at studentene ser på AF Gruppen som en attraktiv arbeidsgiver. Denne oppfattelsen er et resultat av det speilbilde AF gir i det offentlige rom, ikke minst det inntrykk våre ansatte sprer gjennom sine nettverk og som gode ambassadører på høyskoler og universitet. Dette arbeidet er svært viktig for at vi skal nå våre strategiske mål. Vi er i kontinuerlig vekst med et økende behov for ansatte som stimuleres av å ta ansvar innen ledelse og fag. Tilbake skal vi gi mange muligheter for personer som er nysgjerrige, har ambisjoner og gjennomføringsevne, sier Frydenlund.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?