15 sep 2017 | Aeroventic
AF Gruppen lanserer nye nettsider

- Hvordan er det å jobbe i AF, og hva gjør man egentlig som prosjektingeniør?

Mange studenter lurer på hva man kan jobbe med i AF, og om de har en utdannelse som matcher med det AF har behov for. På AF Gruppens nye nettsider skal studenter og andre jobbsøkere få svar. På karrieresidene kan du bli med seks av våre medarbeidere ut i prosjekt og bli kjent med miljø og reelle arbeidsoppgaver.

Finn AF på kartet
Medarbeidere, leverandører, investorer og studenter har bidratt gjennom arbeidsgrupper og workshops fra idéfase til slutt. I arbeidet kom det frem at mange brukere av hjemmesiden synes det er viktig å finne ut hva AF gjør akkurat nå. Inspirert av dette har AF Gruppen i samarbeid med Creuna utviklet en kartløsning som gjør det enkelt å filtrere ut prosjekttyper, virksomhetsområder og geografiske områder for å finne interessante og relevante prosjekter. Karttjenesten lar brukerne følge AF-prosjektene i sanntid.

- Vårt mål er at de nye nettsiden skal styrke AF Gruppens attraktivitet som entreprenør og arbeidsgiver. Vi ønsker å få frem at vi er nysgjerrige og søker løsninger som er innovative og nyskapende og at vi ser muligheter i samfunnsutfordringer. Vi har lagt vekt på å vise bredden i de oppdragene vi løser sammen med våre kunder og samarbeidspartnere, sier Wibecke Brusdal, kommunikasjonsdirektør i AF Gruppen.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?