28 sep 2017 | Aeroventic
4.0
AF Gruppen innstilt til kontrakt av Forsvarsbygg

AF Gruppen (AFG) er av Forsvarsbygg innstilt som entreprenør for utførelse av entreprise Hangarer ved Ørland flystasjon.

Arbeidene utføres ved Ørland flystasjon og består av bygging av 12 hangarer.

Arbeidet planlegges med oppstart i november 2017 med forventet ferdigstillelse i 2020. Avtalen er en generalentreprise med noen sidestilte byggherreleveranser og kontraktens verdi er estimert til MNOK 614 ekskl. mva.

- Prosjektet passer godt for AF Gruppen. Vi har flere pågående entrepriser for Forsvarsbygg på Ørlandet, og er godt fornøyd med at Forsvarsbygg valgte AF Gruppen til nok et prosjekt for utviklingen av Ørland flystasjon, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?