Produsent
PL
AHRI , AMCA International, CE (Conformité Européenne), Eurovent, TÜV
VTS Group
1989
Hele verden
500
VENTUS, VOLCANO, WING

Film

Om VTS

Flerårig erfaring og tusener av fornøyde kunder i hele verden er den beste anbefalingen for VTS.

 • Europeiske røtter
 • 800 000 solgte apparater
 • 350 rådgivere innen teknikk og salg verden rundt

Firmaets sortiment omfatter klima- og ventilasjonssentraler VENTUS, høykvalitets vannbårne varmevifter VOLCANO og WING-luftgardiner.

VTS Group er en europeisk leder innen HVAC-teknologi

 • 92 regionale kontorer i hele verden
 • 5 kontinenter
 • 50 land

VTS-kapitalgruppen består av mer enn ti regionale selskaper i hele verden.
Apparatene produsert av VTS leveres til 50 land i Europa, Midtøsten, Asia og Stillehavet, samt Amerikas forente stater.

3 SØYLER FOR SUKSESS

Alltid den samme høye kvaliteten på produkter. Beste priser på markedet. Kortest leveringstid. Vår markedspolitikk bygger på disse tre søylene. Dette gjør at VTS er alltid ett skritt foran de andre, alle steder i verden.

Vi lærte oss av de beste i bilbransjen og har opprettet et nettverk av 6 høyt effektive og fungerende sentre for logistikk og produksjon (Atlanta, Dubai, Moskva, Shanghai, Warszawa, Mumbai). Derfor kan firmaet vår garantere den korteste leveringstiden på markedet, uansett verdensdel.

Med en masseproduksjon av repeterbare apparater kan VTS selge sine produkter til mest konkurransedyktige priser og samtidig opprettholde høyeste kvalitet.

Et kvalitetskontroll på flere nivåer lar VTS gi sine kunder den lengste garantitiden på markedet (5 års garanti på feilfri drift) som standard.

Vår moderne forretningsmodell er en kombinasjon av den høyeste og repeterbare kvaliteten med de beste leveringstidene på markedet.

Våre fem sentre for logistikk i produksjon i ulike deler av verden – i USA, Polen, India, De forente arabiske emirater og Kina – gjør at produktene våre kan leveres raskt uansett mottaksstedet.

Forretningsmodellen vår garanterer også at den høyeste kvaliteten på våre produkter kan opprettholdes i alle land hvor de er solgt.

VTS tilbyr en ukentlig leveringstid som STANDARD.

Kvaliteten bekreftet med et Eurovent-sertifikat.

Den høyeste kvaliteten på VTS-apparater er verdsatt av verdens viktigste uavhengige eksperter – bl.a. Eurovent, TUV, BVQI, Rostest, MBF-TMB og ble bekreftet med en rekke sertifikater:
EUROVENT-sertifikatet bekrefter at de tiltenkte parameterne til VENTUS VS10-VS650 apparatene, beregnet ved hjelp av et program ClimaCAD On-line (CCOL), stemmer med virkelige driftsparametere.
CE – VTS-apparatene tilfredsstiller sikkerhetskravene i henhold til EUs retningslinjer.
TUV – PN-EN 1886 og PN-EN 13053 er to viktigste standarder på det europeiske markedet angående parametere og utforming av ventilasjons- og klimasentraler.
ISO 9001 – garanterer full repeterbarhet av alle apparatene produsert av VTS Group. ISO 14001 bekrefter at firmaet har implementert et effektivt system for kvalitetsstyring.

Sertifikater VTS

 AHRI
AHRI
AMCA International
AMCA International
CE (Conformité Européenne)
CE (Conformité Européenne)
Eurovent
Eurovent
TÜV
TÜV

Realiserte prosjekter VTS

Kontakt VTS

Adresse
Kontakt
vtsgroup.com [javascript protected email address] +48 58 628 13 54
Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?