Grossist
NO
1995

Om Vifter & Miljø

Prosjektering og ingeniørteknisk rådgivning

Vifter & Miljø AS er et engineering og salgsfirma som har satt seg som overordnet mål å være totalleverandør av vifter og luftteknisk utstyr til et bredt utvalg av bransjer. Alle våre medarbeidere er utdannede ingeniører med lang erfaring og spesialkompetanse innen ventilasjon og luftbehandling. Vårt produkt- og tjenestespekter er blant bransjens største og beste, og en prioritert oppgave for oss er å yte faglig teknisk hjelp på et høyt nivå. Vi skreddersyr totalløsninger og fører kun produkter fra anerkjente høykvalitetsleverandører.

Vi har også spesialkompetanse og tung erfaring innen brannventilasjon, garasjeventilasjon og trykksetting av trapperom. Samlet gjør dette oss i stand til å hjelpe deg som kunde med å finne frem til hensiktsmessige og lønnsomme løsninger.

Historie
Vifter & Miljø AS ble etablert 11. november 1995, og var operative i egne lokaler fra 1. januar 1996. Vi startet opp med 2 mann, og vår hovedleverandør av vifter var da, som nå, Woods Air Movement Ltd, tidligere Woods of Colchester Ltd, som nå har skiftet navn til Fläkt Woods Ltd. Denne engelske produsenten har vært leverandør av vifter til det norske markedet siden 1950 åra, og anses som en av verdens beste på sitt område når det gjelder utvikling, teknikk og kvalitet. Vifter & Miljø vokser stadig, og vi er nå totalt 5 ansatte. Vi har også utvidet vår kompetanse og produktspekter i samme periode, slik at vi nå fremstår som en komplett leverandør av vifter og utstyr til bransjen.

Generell informasjon
Vårt hovedkontor ligger på Karihaugen i Oslo, nært til sentrum og hovedflyplass, med lett tilgang og gode parkeringsforhold.

Vifter & Miljø er et heleid norsk ingeniør- og spesialfirma for salg av vifter og luftteknisk utstyr. Alle våre medarbeidere er utdannede ingeniører, og vi har lang erfaring og spesialkompetanse på alle områder innenfor ventilasjon og luftbehandling.

Vårt produkttilbud består av markedets største utvalg av alle typer standardvifter og spesialvifter til bolig, bygg, industri, anlegg, tunnel og marine/offshore. Vi er spesialister på ventilasjon i forbindelse med brann, trykksetting av rømningsveier og komplette systemløsninger av garasjer og parkeringshus, inkludert CFD-analyse, impulsventilatorer, CO-deteksjon, automatikk, behovsstyring og røykkontroll.

Vifter & Miljø AS fremstår i dag som en rådgivende utstyrsleverandør innenfor alle de nevnte områder, og våre ingeniører yter teknisk og faglig hjelp på et høyt nivå.

Produktoversikt

 • Alle typer aksialvifter
 • Alle typer radial/sentrifugalvifter
 • Trykksettingsaggregater for trapperom
 • Impulsventilasjon av garasjer og parkeringshus
 • Brannventilasjon i alle typer bygg
 • Tunnelvifter
 • Systemløsninger
 • Automatikk og regulering
 • Alle typer tilleggsutstyr

Formål

 1. Vifter & Miljø AS har satt seg som overordnet mål å være totalleverandør av vifter og luftteknisk utstyr til bransjen.
 2. En prioritert oppgave er å yte teknisk og faglig hjelp på et høyt nivå.
 3. Vi "skreddersyr" totalløsninger, og vi fører kun produkter fra anerkjente og seriøse leverandører.
 4. Konkurransedyktige priser og leveringstider ser vi på som en selvfølge.

Nyhet
Vifter & Miljø AS har fra 1. september 2015 inngått en utvidet skriftlig samarbeidsavtale direkte med produsenten Fläkt Woods Ltd i Colchester UK om enesalg, markedsføring og videreføring av alle deres vifteprodukter i Norge. Det presiseres at Ventistål AS sitt oppkjøp av Fläkt Woods Norge AS fra Fläkt Woods Group ikke på noen måte påvirker dette forholdet, da dette kun dreier seg om produkter som ikke er i konkurranse med våre.

Vifter & Miljø AS viderefører med dette sin ledende posisjon i Norge som totalleverandør av vifter og utstyr til bygg, anlegg, industri, marine, tunnel og offshore.

Vifter & Miljø AS dekker hele landet, og ser på kvalitet, konkurransedyktige priser og fornøyde kunder som en selvfølge.

Konklusjon
Vi står på for våre kunder, med et dedikert ønske om å være best i klassen. Kontakt oss, så får du beviset!

Realiserte prosjekter Vifter & Miljø

Kontakt Vifter & Miljø

Adresse
Kontakt
www.vifter.no [javascript protected email address] +47 23 28 80 90
Sosiale medier
Facebook
Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?