Produsent, Installatør
NO
Varmepumper

Om Polar Energi

Polar Energi AS er lokalisert nord for polarsirkelen, nærmere bestemt i Troms fylke og Ibestad Kommune. Her har vi utviklet en unik og verdensledende teknologi som gir eksepsjonelle og energieffektive løsninger for oppvarming, kjøling og ekstremt varmt forbruksvann til boliger og næringsbygg. Vår løsning er helt unik, patentert og overgår all annen kjent og tilgjengelig teknologi som har samme formål.

Vår "verden" er preget av det ekstreme og er en del av vår planet som ofte tar pusten fra besøkende i målløs ærefrykt. Ingenting er mildt eller skånsomt her. Snødekte fjell strekker seg mot himmelen, stuper ned i dype krystallblå fjorder, og hvor midnattssolen bidrar til en kort intens sommer. Her danser nordlyset stille over den svarte vinterhimmelen og kulden er og blir en naturlig del av vårt liv. I århundrer har vi lært oss å leve slik, og mestre et brutalt klima som ofte holder sitt iskalde jerngrep i måneder av gangen.

For oss har det vært helt naturlig og åpenbart. Hvem er bedre rustet til å utvikle innovative, robuste og fremtidsrettede løsninger for et behagelig inneklima enn oss som bor her?

Vår forskning og utvikling har størst fokus på miljø og langsiktig bærekraft. Vår ambisjon er å videreutvikle en teknologi som ikke bare tilfredsstiller forventingene til innovasjon og energieffektivitet hos våre kunder, men som også bidrar til et bedre klima til det beste for alle som bor på denne kloden. Sammen med våre kunder ønsker vi å fullstendig endre tradisjonelle metoder for innendørs oppvarming. ​

I dag er Polar Energi AS mer enn bare et utviklingsselskap. Vi er for tiden i full gang med produksjon og salg av egne produkter her hjemme, samtidig som vi stadig legger til nye kunder og distributører i mange land over hele verden.

I tillegg til fokus på egenproduserte produkter samarbeider vi også godt med mange av de største og mest kjente leverandørene i varmepumpeindustrien. Sammen gjør vi smarte konfigurasjoner av felles produkter til det beste for fornøyde kunder. Vi diskuterer også hvordan vår teknologi best kan integreres å forbedre andres produkter slik at den kan nyttiggjøres ulike markeder og behov i størst mulig grad.

Vårt samarbeid med Panasonic er et godt eksempel. Panasonic har stort fokus på fornybar energi, er markedsledende og leverer moderne og fremtidsrettede løsninger innen varme og kjøle systemer. Sammen har vi lansert et felles system som leverer markedets høyeste og beste ytelse i en enkel systemkonfigurasjon. I en løsning med Panasonics innovative enheter utendørs, og høyeffektive energisystemer fra Polar Energi innendørs, leverer vi i dag felles systemer som dramatisk reduserer driftskostnader og samtidig yter markedets beste energieffektivitet.

Til slutt det aller viktigste, vi har mange fornøyde kunder som dokumenterer innsparinger på inntil 75% av sine tidligere driftsutgifter. Det er svært viktig…ikke bare her i vår del av verden.

Realiserte prosjekter Polar Energi

Kontakt Polar Energi

Adresse
Kontakt
www.polarenergi.com +47(0)975.29761
Sosiale medier
Facebook
Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?