Produsent
DE
TÜV Rheinland
2017
sonnEC
5 år
sonnEC

Om NEUTEC

NEUTEC GmbH er den tyske leverandøren av teknisk avanserte og energieffektive varmeapparater.


Konkurransefortrinnet vårt bygger vi ved å tilby den beste kvaliteten som er bekreftet av TÜV Rheinland Group på kortest tid. Et kvalitetsjekksystem på flere nivåer gjør at vi kan tilby den lengste, standard 5-års garanti for enheter.


I enhetene våre kombinerer vi de beste europeiske komponentene med moderne og elegant design. Vi kan derfor tilby enheter laget for energieffektiv oppvarming av: Restauranter, kontorer, verksteder, varehus, bilvaskeri, butikker.


og alle bygninger der, i tillegg til oppvarmingsfunksjonen, enheten fortrinnsvis skal blende inn med miljøet - skaper en vakker og elegant bakgrunn for virksomheten.

Sertifikater NEUTEC

TÜV Rheinland
TÜV Rheinland

Kontakt NEUTEC

Adresse
Kontakt
neutec.com.de [javascript protected email address] +49(0)30 40817 2703
Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?