Produsent
NO

Om FrioNordica

FrioNordica AS er et industrielt kuldefirma som har lang erfaring i å utvikle kostnadseffektive kjøleløsninger for fiske-, fiskeforedlings- og havbruksnæringen. FrioNordica gruppen omfatter Aquaterm og Finsam samt FrioNordica i Chile.

AQUATERM har spesialisert seg på kjøling og oppvarming av sjøvann og produserer RSW systemer for fiskefartøy, samt varmepumper for fiskeoppdrett.

FINSAM er anerkjent over hele verden innenfor fiskerinæringen som en ledende spesialist på is-systemer med produkter som ismaskiner, is anlegg og is-slurryanlegg.

Realiserte prosjekter FrioNordica

Kontakt FrioNordica

Adresse
Kontakt
www.frionordica.no [javascript protected email address] +47 71 20 68 00
Sosiale medier
Google
Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?