Forhandler
NO
Norge

Om A.I Varmepumper AS

Godkjent forhandler

A.I Varmepumper AS er en uavhengig leverandør av varmepumper og andre energi/varmeløsninger. Vi er NOVAP Godkjent forhandler. I tillegg er firmaet sertifisert i ISOVATOR, noe som bla. innebærer at våre montører er F-GAS godkjente.

Lang erfaring

Vi har solid fagkunnskap med over 20 års erfaring fra bransjen. Vi fokuserer hele tiden på å kunne tilby kundene våre den beste kvaliteten. Dette gjelder både produktene som vi selger, og ikke minst utførelsen av installasjonene. Vi har de beste prisene i Rogaland på utvalgte modeller fra Mitsubishi Electric serien, blant annet «den store testvinneren».

Fornøyde kunder

Det er veldig viktig for oss at kundene våre blir fornøyde med handelen. Når vi selger en varmepumpe så oppstår det et selger/kundeforhold som varer over flere år. Vi bestreber oss for å yte den beste servicen gjennom hele denne perioden, det gjelder både salgsprosessen, vedlikeholdsavtalen og ikke minst hvis det skulle oppstå problemer med en varmepumpe. Det er hvis problemer oppstår at det er aller viktigst med god service. På denne måten ønsker vi å gjøre oss fortjent til et godt rykte.

Kvalitetsprodukter

Vi har solgt mange varmepumper de siste årene, og vi har i denne tiden opparbeidet oss en stor kundegruppe bestående av meget hyggelige kunder. Vi har hele tiden solgt den beste kvaliteten, så vi har heldigvis hatt svært få reklamasjoner. Vi merker at vi får en stor andel av våre nye kunder ved at vi har blitt anbefalt av andre – rett og slett jungeltelegrafen. Dette er veldig hyggelig, og det er en klar indikator på at vi gjør en hel del riktig.

Vi prøver hele tiden å knytte til oss nye kunder, og vi skal fortsatt jobbe hardt for at hver og en av dere, både nye og eksisterende kunder, skal være godt fornøyde med oss som leverandør.

Målsetting

Vårt mål er å være din foretrukne varmepumpeleverandør basert på kvalitet, service og pris.

Kontakt A.I Varmepumper AS

Adresse
Kontakt
www.aivarmepumper.no 90 40 19 30
Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?