Aquaterm varmepumper FrioNordica

FrioNordica
Firma profil: Produsent
Hovedkvarter: NO
Spør om produktet
Produktbeskrivelse

Aquaterm varmepumper brukes til oppvarming og nedkjølings -formål i fiskeoppdrett. Kjøling av stamfisk og levende rogn, oppvarming av smolt samt kjøling i forbindelse med slakting. Typisk fisk er laks, ørret, torsk, kveite og piggvar. Varmepumpen er ofte kombinert med et system for varmeveksling for å oppnå en høy ytelse i forhold til strømforbruk. Varmepumper ligner RSW anlegg, men bruker et par forskjellige materialkombinasjoner. For ferskvann applikasjoner er varmevekslere laget av rustfritt stål AISI 316 og for sjøvannsanvendelse bruker vi titan.

Aquaterm varmepumper FrioNordica - 1

FrioLogica Control

FrioLogica er et elektronisk overvåkings- og kontroll system for kuldeanlegg og kuldeprosesser. Det er enkelt å betjene, har berøringsskjerm og on-line informasjon om relevante forhold som f.eks temperatur, flow, driftstimer,% kapasitet, sikkerhetkontroll og alarm historie. Systemet kan kommunisere via internett og til sentrale styringssystemer, samt nettbrett og smart telefon.

Aquaterm varmepumper FrioNordica - 2

Spør om produktet
Hva er aeroventic?
 • Hva er aeroventic?

  Aeroventic er en internasjonal løsning dedikert for HVACR bransjen. Den ble designet med tanke på produsenter og forhandlere som kan presentere sin forretning og produkter over hele verden. Et system med globalt omfang.

 • Firmaprofil

  Bygg bedriftens verdi på konkurransedyktighet.

  Del kataloger, programvare for valg og nøkkelinformasjon for din bedrift.

 • Virtuell visningsrom

  Dette er et utmerket sted der du kan presentere samtlige produkter uten at det krever mye innsats. Hvert produkt er utstyrt med opsjon ”Legg til forespørsel” for å gjøre det enklere for kunder. Forespørselen sendes direkte til deg.

 • Nyheter, Informasjonskanal

  Egentlig tilsvarer aeroventic offline messe, der du presenterer din bedrift og produkter, distribuerer produktkataloger, etablerer kontakter og tar vare på at din bedrift er synlig i bransjen.

Hva får du dersom du velger oss?
Partnere
Hva får du dersom du velger oss?